Een zwangerschapsbh is een goede uitkomst. Want wanneer je zwanger bent, is de kans op gevoelige borsten groot. Een zwangerschapsbh zal hier een stokje voor steken: het geeft genoeg ondersteuning en het zal ook met jouw lichaam meegroeien. Maar, welke zwangerschapsbh is dan het fijnste? Natuurlijk verschilt dat per persoon, maar hieronder hebben wij de vijf beste zwangerschapsbh voor je op een rij gezet.

Lijst met vijf beste zwangerschapsbh’s

Noppies zwangerschapsbh

De zwangerschapsbh van Noppies is een fijne bh volgens veel aanstaande moeders. Het is namelijk een bh zonder beugel en zonder naden. Hierdoor is de bh een en al soepelheid: dat is waarschijnlijk net wat jij zoekt in een zwangerschapsbh. Bovendien kun je de cups er eenvoudig uithalen.

Carriwell zwangerschapsbh

Wil jij de hele zwangerschap profiteren van dezelfde bh? Kies dan voor de zwangerschapsbh van Carriwell. Deze groeit namelijk met jouw lichaam mee en zal jou gedurende de hele zwangerschap ondersteuning bieden. De cups zullen zich namelijk aanpassen. Ook deze bh heeft geen naden, haakjes en sluitingen.

Wow Peach zwangerschapsbh

De zwangerschapsbh van Wow Peach is een bh zonder beugels. En dat wordt als zeer prettig ervaren. En ondanks dat de bh geen beugels heeft, zal het alsnog voldoende ondersteuning bieden. Daarnaast kun je de cups uit de bh halen, zodat jij jouw kind op een prettige manier voeding kunt geven. 

Nutrea zwangerschapsbh

De zwangerschapsbh van Nutrea is niet alleen een bh die je kunt dragen tijdens de zwangerschap. Het is namelijk ook een kolfbh en voedingsbh. Dankzij deze bh heb jij jouw handen vrij wanneer je aan het kolven bent. Ideaal! Bovendien heeft deze bh een fijne pasvorm, zonder naden én zonder beugels.

Medela zwangerschapsbh

Ook de zwangerschapsbh van Medela is naast een zwangerschapsbh een voedingsbh. Dat is fijn, want zo komt de bh altijd goed van pas. Het is een naadloze bh, met uitneembare cups en een rekbare band. Al met al is het een comfortabele zwangerschapsbh: een echte must have!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een zwangerschapsbh?

Een zwangerschapsbh is prettig om te dragen tijdens de zwangerschap. Het knelt niet, is ondersteunend genoeg en kan ook vaak gebruikt worden als voedingsbh.

Waar moet ik op letten als ik een zwangerschapsbh koop?

Allereerst moet je natuurlijk kijken naar de maat. Bovendien kun je kijken of je de cups kunt uitnemen, zodat je voeding kunt geven of kunt kolven. Daarnaast kun je checken of de bh een beugel, naden of sluiting heeft.

Is een voedingsbh hetzelfde als een zwangerschapsbh?

Een voedingsbh is niet hetzelfde als een zwangerschapsbh. Een voedingsbh biedt namelijk niet voldoende steun.

Bekijk hieronder de volledige top-5 zwangerschapsbh’s