Moeder met kinderwagen

Een kinderwagen is een belangrijk item, dat je vaak gaat gebruiken wanneer jouw kindje is geboren. Om die reden zijn er enorm veel op de markt. Denk aan verschillende groottes, aantal wielen en opvouwbaarheid. Dan kan het moeilijk zijn om de perfecte voor jou te vinden. Bedenk eerst goed wat jij belangrijk vindt en kies op basis hiervan een goede kinderwagen uit. Hieronder vind je de top 5 beste kinderwagens.

Top 5 beste kinderwagens

Hauck Kinderwagen

Deze wagen van Hauck is de ideale kinderwagen voor kindjes vanaf de geboorte tot 15 kilo. Deze set bevat natuurlijk de kinderwagen, maar ook een autostoeltje en buggy. Deze set kan zeker dagelijks gebruikt worden. Onder de wagen zit een mand waar gemakkelijk boodschappen en meer in bewaard kunnen worden. Ook bevat deze kinderwagen een easyfix systeem waardoor je snel en makkelijk onderdelen kunt vervangen.

Sleeworld Kinderwagen

Deze reiswieg van Sleeworld heeft een 2 in 1 reiswieg systeem. Hij bevat een simpel uitneembare binnen voering. En kan snel omgebouwd worden naar een luxe zitje. Door de 4 luchtbanden is de kinderwagen erg comfortabel om mee te lopen. Zo kun je elk denkbaar terrein bewandelen. Ook kan je deze wagen met 1 hand besturen. Je kunt het zitje draaien op die manier kan de baby naar jou, maar ook naar de rest van de wereld kijken.

€999,00
Op voorraad

Joovy Kinderwagen

Zoek je naar een kinderwagen dat met jouw kindje meegroeit? Dan is deze kinderwagen van Joovy perfect voor jou. Deze kinderwagen heeft zelfs ruimte voor maximaal drie kinderen. Niet alleen baby’s, maar ook peuters en kleuters passen in deze wagen. Bij deze kinderwagen kan je bepaalde accessoires gebruiken die je apart kan verkrijgen. Ook heeft deze wagen meer gewichtscapiciteit, hierdoor gaat hij lang mee en gaan de wielen niet snel kapot. In de opbergmand van de wagen kan tot wel 10 kilo. Met deze wagen kan je overal wandelen.

Belecoo

Deze kinderwagen is erg handig en heeft een goede kwaliteit. Ook beschikt deze over een aantal functies, denk hierbij aan de opvouwbaarheid van de kinderwagen en een zonne- en regenscherm. De kinderwagen is dan ook weersbestendig. Bovendien is deze kinderwagen erg licht, zo kan je hem gemakkelijk meenemen. De kinderwagen heeft drie functies. Als kinderwagen kan je hem op twee verschillende manier gebruiken en als je de maxi cosy er afhaalt kan je deze in elke auto gebruiken. Ook de duwstang kan je in hoogte verstellen. Op die manier vind je de beste positie voor jou.

Mio Amore

Ook deze kinderwagen van Mio Amore is 3 in 1. Zo kan je gemakkelijk en veilig jouw kindje van A naar B vervoeren. Deze wagen heb je in verschillende stijlvolle kleuren denk daarbij aan, grijs, brons en beige. Deze stoel bevat ook dingen zoals een zonnekap en een goede ergonomische draagbeugel. Het pasgeboren kindje kan tot 36 maanden in de kinderwagen en tot 12 maanden in het autostoeltje.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een kinderwagen?

De prijs van de gemiddelde kinderwagen met accessoires (zoals een autostoeltje) kan wel ergens naar de 500 of zelfs 1000 euro oplopen.

Waar moet een kinderwagen aan voldoen?

Het is belangrijk om een kinderwagen te vinden die jouw goed bevalt. Hij moet comfortabel zijn om te gebruiken. Wat betekend dat hij goed bij jouw lichaam moet passen. Natuurlijk moet hij ook erg veilig zijn. Bedenk je ook goed wat voor terrein je gaat bewandelen en welke wagen hier dan bij hoort.

Welke accessoires kun je gebruiken bij een kinderwagen?

Er zijn verschillende items die erg handig kunnen zijn denk daarbij aan een luiertas, voetenzak, bekerhouder, muggennet en nog veel meer. Voor elke wens kan je wel iets vinden.

Bekijk hier de volledige top-5