Om te controleren of jouw kind verhoging heeft of koorts, pak je de thermometer erbij. Deze geeft jou binnen no time uitslag wat de temperatuur van jouw kleine is. De uitslag kan jou een geruststellend gevoel geven, of juist de doorslaggevende factor dat je toch even een bezoekje moet brengen aan de dokter. Een thermometer is dus een handig apparaatje om in huis te halen. Hieronder hebben wij de vijf beste voor je op een rij gezet.

Lijst met vijf beste thermometers

Bintoi thermometer

Veel mensen zijn positief over de thermometer van Bintoi. Zo is het een heel nauwkeurig apparaat welke je van een afstandje kunt gebruiken. Hierdoor hoef je de thermometer niet in bijvoorbeeld het oor te doen voordat je de lichaamstemperatuur kunt meten. Naast dat je de lichaamstemperatuur kunt meten, kun je ook objecten en de kamertemperatuur meten. Ideaal!

Braun thermometer

De thermometer van Braun is een oorthermometer. De thermometer is nauwkeurig die snel resultaat zal geven: binnen een seconde. Wanneer er sprake is van koorts geeft het zelfs een verhoogd geluidje af. Bovendien worden er wegwerpfilters meegeleverd, zodat iedereen van het gezin op een hygiënische manier gebruik kan maken van de thermometer.

MostEssential thermometer

Een andere thermometer die werkt op infrarood, is die van MostEssential. Dit is een professionele thermometer die binnen een seconde de uitslag geeft. Bovendien worden al deze uitslagen opgeslagen, met een maximum van veertig metingen. Daarnaast kun je ook de temperatuur van de omgeving meten.

New York Biology thermometer

Een fijne thermometer is die van New York Biology. Deze kan namelijk op meerdere manieren gebruikt worden: zowel in het oor als contactloos op het voorhoofd. Ook is deze thermometer razendsnel, want binnen een seconde geeft de thermometer de uitslag. De uitslag zal duidelijk verschijnen op het display.

Curify thermometer

De thermometer van Curify werkt op infrarood. Dat betekent dat je de thermometer heel eenvoudig tegen het hoofd van jouw kind aan kan houden. Ook deze geeft binnen een seconde nauwkeurig resultaat. Bovendien heeft dit apparaat een geheugen voor 32 metingen.

Veelgestelde vragen

Wat is een normale temperatuur van een baby?

De temperatuur van een baby is normaal wanneer deze ligt tussen 36,5 en 37,5 graden.

Wanneer heeft mijn baby koorts?

Wanneer de thermometer aangeeft dat de temperatuur van jouw baby hoger is dan 38 graden, dan heeft jouw baby koorts.

Waar moet ik op letten als ik een thermometer aanschaf?

Allereerst moet de thermometer nauwkeurig werken. Daarnaast kun je kijken of de thermometer werkt op infrarood, of dat je contact moet maken met de huid. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 thermostaten