Wanneer jouw kleine eindelijk mag plaatsnemen aan de ‘grotemensentafel’ is dat een gezellig, maar tegelijkertijd spannend moment. Gelukkig kan een stoelverhoger jou hierbij helpen. Hierdoor zit jouw kind op gelijke hoogte met de grote mensen. Hierdoor kun jij jouw kind nóg makkelijker eten geven. Hieronder zetten wij de vijf beste stoelverhogers voor je op een rij.

Lijst met vijf beste stoelverhogers

Topmark stoelverhoger

De stoelverhoger van Topmark is ideaal op mee te nemen op reis. Dit omdat de stoelverhoger van lichtgewicht is en je kunt hem opvouwen tot een klein pakketje. Bovendien is deze stoelverhoger veilig. De stoelverhoger is namelijk voorzien van een vijfpuntsgordel, en voor extra comfort hebben deze gordelbeschermers.

Ingenuity stoelverhoger

Deze handige stoelverhoger van Ingenuity is een echte musthave voor iedere ouder. Deze stoelverhoger groeit namelijk mee met jouw kleine. De stoelverhoger heeft namelijk een zacht inzetstuk. Deze kun je weghalen als jouw kind groter begint te worden. Bovendien heeft de stoelverhoger een dienblad met daarin een bekerhouder.

Munchkin stoelverhoger

Een veilige, stabiele en comfortabele stoelverhoger is die van Munchkin. Deze is gemaakt van duurzaam materiaal en kan belast worden tot wel vijftien kilo. Daarnaast is het ideaal voor als je op pad gaat: onderin de stoelverhoger vind je een opslagruimte voor de dagelijkse benodigdheden.

Mykko stoelverhoger

Binnen een handomdraai de stoelverhoger bevestigen op de stoel, dat kan dankzij de stoelverhoger van Mykko. De stoelverhoger is stevig, stabiel en veilig. Bovendien kun je hem na gebruik heel eenvoudig opbergen, aangezien je de stoelverhoger kunt inklappen. Dat heeft een groot voordeel dat hij niet te veel ruimte in beslag neemt. Let er wel op dat deze stoelverhoger niet voor iedere stoel geschikt is.

Buxibo stoelverhoger

Gezellig met jouw kleine aan tafel zitten kan met de stoelverhoger van Buxibo. Bovendien leert jouw kind in dit stoeltje om zelfstandig rechtop te zitten. Je kunt het stoeltje ook met de vijfpuntsgordel bevestigen aan de stoel. Ook heeft de stoelverhoger een blad, dat afneembaar is.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een stoelverhoger?

Een stoelverhoger is de volgende stap na een kinderstoel. Een stoelverhoger kun je op een stoel bevestigen op simpelweg op tafel zetten, zodat jouw kind aan tafel kan mee-eten.

Hoe veilig zijn stoelverhogers?

Het is belangrijk dat jouw kind kan zitten op een veilige stoelverhoger. Een veilige stoelverhoger herken je aan de gordels waarmee je de stoelverhoger kunt bevestigen. Daarnaast moet het natuurlijk ook comfortabel zitten.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een stoelverhoger?

Allereerst moet de stoelverhoger veilig en comfortabel zijn. Daarnaast kun je kijken van welk materiaal de stoelverhoger is gebruikt, want je wil natuurlijk dat je de stoelverhoger makkelijk kunt schoonmaken. Bovendien is het handig als je de stoelverhoger kunt inklappen. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 stoelverhogers