Een groentehapje daar en een fruithapje hier. Iedere keer het klaarmaken van zulke maaltijden kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Gelukkig lost een staafmixer dit probleem voor je deels op. Met een staafmixer kun jij namelijk binnen no time de porties klaarmaken voor jouw kleine. Hieronder zetten wij de vijf beste staafmixers voor je op een rij.

Lijst met vijf beste staafmixers voor babyvoeding

Solis staafmixer

De staafmixer van Solis zal het werk voor jou uit handen nemen. Met zijn krachtige motor van 800 Watt is het hapje voor jouw kind zo gemixt. Bovendien heeft deze staafmixer een eenvoudige bediening. Het heeft een turboknop en een traploze regeling. Naast het mixen kun je de staafmixer ook gebruiken als hakmolen of garde.

Philips staafmixer

Ook de staafmixer van Philips doet zijn werk goed. Deze heeft ook een krachtige motor van 800 Watt waardoor jij fruit en groente eenvoudig kunt pureren. Bovendien heeft deze een antispatschermpje. Daarnaast heeft de staafmixer een mooi design en kan ook worden gebruikt als hakmolen, garde en je krijgt een beker die je mee kunt nemen voor onderweg.

Bosch staafmixer

Met maar liefst twaalf verschillende mixsnelheden kun jij de staafmixer van Bosch optimaal gebruiken. Ook deze heeft net als de andere staafmixers een garde en een hakmolen. Bovendien krijg je er ook een maatbeker bij. Daarnaast is de staafmixer vaatwasserbestendig.

Tefal staafmixer

Ben je op zoek naar een staafmixer met goede prestaties? Dan is de staafmixer van Tefal wellicht een oplossing. Deze heeft maar liefst 1000 Watt! Daar kun je wel ‘u’ tegen zeggen. Binnen een mum van tijd zijn de maaltijden voor jouw kleine klaar. Bovendien kun je de snelheid eenvoudig veranderen: zo heeft de staafmixer wel twintig standen.

Bamix staafmixer

De staafmixer van Bamix is speciaal ontwikkeld voor de ouders onder ons. Dankzij deze staafmixer kun jij probleemloos pureren. Bovendien krijg je een receptenboekje bij de staafmixer geleverd. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van het maken van groentehapjes?

Wanneer jij ervoor kiest om zelf de groente- en fruithapjes te maken, weet jij precies wat jouw kleine binnenkrijgt. 

Wat is het nadeel van babyvoeding uit een potje?

Vaak worden verschillende ingrediënten, zoals allerlei soorten groenten en fruit, met elkaar gemengd. Hierdoor kan jouw baby niet wennen aan de smaken van groenten en fruit.

Wanneer mag mijn baby zijn of haar eerste groente- of fruithapje krijgen?

Wanneer jouw kindje vier maanden oud is, mag je gaan beginnen met het geven van groente- en fruithapjes.

Bekijk hieronder de volledige top-5 staafmixers voor babyvoeding