Als jij met jouw baby op pad gaat, moet je veel spullen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan luiers, eten, drinken, misschien een paar schone kleren en een speen. Om al deze dingen op een geordende manier op te bergen is een luiertas perfect. Zo heb je alles binnen handbereik en kun jij zonder problemen met jouw kleine naar de eindbestemming. Hieronder hebben wij de vijf beste luiertassen voor je op een rij gezet.

Lijst met vijf beste luiertassen

NanaBeebi luiertas

De luiertas van NanaBeebi is zowel praktisch als stijlvol. Zo heeft de tas verschillende vakjes zodat jij de babyspullen praktisch kan opbergen. Bovendien is deze tas gemaakt van stevig en waterdicht materiaal. Een vies shirtje of een lekkende fles is dus geen probleem, maar ook wanneer er een vlekje op de tas komt kun je deze makkelijk schoonmaken. 

Brisby luiertas

De luiertas van Brisby wordt jouw beste vriend. Allereerst ziet de tas er mooi uit en heeft het aan de binnenkant een handige indeling voor alle babyspullen. Bovendien krijg je bij deze luiertas een gratis verschoningmatje van foam: handig wanneer jij jouw kindje moet verschonen onderweg. Ook is de tas makkelijk schoon te maken. 

LifeGoods luiertas

Met wel dertien verschillende vakjes weet je zeker dat de luiertas van LifeGoods goed van pas komt. Zonder problemen kun je al jouw spullen kwijt en ook nog eens ingedeeld op een praktische manier. Het fijne van deze tas is dat deze een stay-open frame heeft: een manier dat jouw tas openblijft wanneer je ‘m openritst. 

Miss Lulu luiertas

Ga goed voorbereid op pad met de luiertas van Miss Lulu. In deze luiertas kun je namelijk al jouw spullen kwijt dankzij de verschillende delen. De tas heeft zelfs een gedeelte waar de flesjes op de juiste temperatuur worden gehouden. Ook is de tas waterafstotend en heeft het een systeem zodat je de tas aan de buggy kunt bevestigen.

Lässig luiertas

Met deze mooie luiertas van Lässig wil jij gezien worden. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje tussen zit die jij ook mooi vindt. Daarnaast heeft de tas een groot hoofdvak, meerdere kleine vakjes en een vak met een rits. Bovendien krijgt je bij deze tas verschillende accessoires, zoals een verschoningsmatje. En als klap op de vuurpijl is deze gemaakt van honderd procent gerecycled polyester.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een luiertas?

Dankzij een luiertas heb jij alle benodigdheden bij je die noodzakelijk zijn voor jouw baby. Bovendien is een luiertas vaak voorzien van verschillende vakjes en handige accessoires.

Waar moet ik op letten als ik een luiertas aanschaf?

Allereerst is het belangrijk dat de luiertas groot genoeg is voor jouw spullen. Daarnaast kun je kijken of je de tas op de rug of op de schouder moet dragen. Ook is het prettig als de tas waterdicht is en makkelijk schoon te maken.

Kan ik een luiertas schoonmaken?

Het is belangrijk dat je een luiertas schoonhoudt. Er komen namelijk allerlei voorwerpen uit jouw tas in contact met de baby. Gelukkig kun je de meeste luiertassen schoonmaken met een vochtige doek, maar je kunt ook een aantal luiertassen in de wasmachine wassen. Lees wel altijd de wasinstructies door.

Bekijk hieronder de volledige top-5 luiertassen