Een kinderbox is een ideale uitvinding. Dankzij een kinderbox kun jij jouw kind leren om zichzelf te vermaken, terwijl jij even jouw eigen ding kunt doen. In een kinderbox kan jouw kind namelijk geen een kant op waardoor het een veilige plek is om jouw baby eventjes alleen te laten. Hieronder zetten wij de acht beste kinderboxen voor je op een rij.

Lijst met acht beste kinderboxen

Cabino kinderbox

De kinderbox van Cabino is zowel praktisch als mooi. Het is een kinderbox gemaakt van wit hout en daarnaast kun je hem ook heel eenvoudig inklappen binnen een paar seconden. Bovendien kun je de box ook in hoogte verstellen, wat handig is voor jou én jouw kindje. En dankzij de wielen kun je de kinderbox ook nog eens makkelijk verplaatsen.

Tectake kinderbox

Jouw baby zal zich prima vermaken in de kinderbox van Tectake. Ook deze kinderbox kun je eenvoudig inklappen, zodat je de kinderbox ook kunt gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. De zijkanten van de kinderbox zijn gemaakt van mesh, zodat het en ademend is en jij jouw kind altijd goed in de gaten kunt houden. 

Diversicus kinderbox

Ben je op zoek naar een kinderbox die kan dienen als een speelhoek? Dan is de kinderbox van Diversicus wellicht een optie. Ten eerste is deze kinderbox stevig, omdat het is gemaakt van aluminium. Daarnaast kun je deze kinderbox bijvoorbeeld vullen met ballen, want deze kinderbox heeft twee goaltjes. Hier kan jouw kind zich gegarandeerd uren mee vermaken! Na gebruik kun je deze kinderbox opvouwen en opbergen.

Kidsriver kinderbox

De kinderbox van Kidsriver is erg handig. Dit is onder andere te danken aan de wieltjes, waarmee je de box eenvoudig kunt verplaatsen. Ook kun je de bodem van de kinderbox in twee verschillende standen zetten. Naast dat de kinderbox handig is, is het gelukkig ook een veilige box. Het is namelijk goedgekeurd door de Europese veiligheidsnormen.

Dendardev kinderbox

De kinderbox van Dendardev staat erom bekend dat deze veilig is. Zo is deze kinderbox voorzien van neopreen schuimrubber, vier hoeken die goed zijn afgeschermd en de zijkanten zijn gemaakt van Oxford-doek. Hierdoor is de kinderbox veilig en stevig. Daarnaast kun je de kinderbox bevestigen aan de grond met vier zuignappen, zodat de kinderbox niet zal verschuiven.

Childhome kinderbox

Een duurzame kinderbox, dat is de box van Childhome. Deze is namelijk gemaakt van beuk. Dit is duurzaam hout en bovendien ook erg stevig. Daarnaast heeft deze kinderbox wieltjes zodat je de box kunt verplaatsen. Ook heeft deze box een in hoogte verstelbare bodem. Deze bodem kun je op drie verschillende hoogtes verstellen. 

Grapol kinderbox

Laat jouw kindje lekker spelen en slapen in de kinderbox van Grapol terwijl jij jouw eigen ding kunt doen. De kinderbox is gemaakt van vurenhout en is voorzien van een laklaag in de kleur van jouw keuze: grijs, zwart, wit of houtkleur. Deze bodem van de box is verstelbaar. 

Bollie’s Best kinderbox

Een handige en leuke kinderbox is die van Bollie’s Best. Ten eerste kun je deze namelijk opvouwen tot een minipakketje. De kinderbox is namelijk gemaakt van een aantal panelen, welke je allemaal kunt inklappen. Daarnaast is deze kinderbox geweldig voor kinderen, want in deze kinderbox bevinden zich een aantal speeltjes. 

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind in een kinderbox?

Wanneer jouw kind gebruik mag maken van de kinderbox is niet duidelijk te zeggen. Vaak gaan kinderen tijgeren en dingen ontdekken wanneer ze tussen de vijf en zeven maanden oud zijn. Dat is vaak ook het moment dat veel ouders een kinderbox aanschaffen.

Moet er een matras in de kinderbox liggen?

Veel kinderboxen hebben al wel een matras, maar als die van jou dit niet heeft is het wel aan te raden om een matras neer te leggen. Een kinderbox is namelijk ook vaak de plek waar kinderen een dutje gaan doen.

Wat is de juiste plek voor de kinderbox?

De kinderbox moet je op een plek zetten waarbij jouw kind ver weg is van gevaarlijke voorwerpen. Ook moet de kinderbox op een lichte plek staan, waar het niet te koud, maar ook niet te warm is.

Bekijk hieronder de volledige top-8 kinderboxen

€147,98
Op voorraad