Zoals de naam al doet vermoeden, zal een flessenwarmer ervoor zorgen dat de melk warm genoeg is voor de baby. De flessenwarmer zorgt ervoor dat de melk de juiste temperatuur bereikt, zodat voedingsstoffen en vitaminen worden bewaard. Hieronder hebben wij de vijf beste flessenwarmers voor je op een rij gezet.

Lijst met vijf beste flessenwarmers

Alecto flessenwarmer

Veel mensen zijn te spreken over de flessenwarmer van Alecto. Het is namelijk een snelle flessenwarmer die de juiste temperatuur binnen een mum van tijd bereikt. Bovendien kan de flessenwarmer naast verwarmen, steriliseren en ontdooien. Daarnaast zal de flessenwarmer gelijkmatig verwarmen, en op het display kun je in de gaten houden wanneer het flesje klaar is.

Philips Avent flessenwarmer

Ook de flessenwarmer van Philips Avent is een echte aanwinst. Zo kun je het melkvolume instellen, je drukt vervolgens op de startknop en de rest doet het apparaat voor je. Ook kan dit apparaat ontdooien. Bovendien is dit apparaat makkelijk mee te nemen.

Luvion flessenwarmer

De flessenwarmer van Luvion zorgt ervoor dat jij snel een warm flesje melk aan jouw baby kunt geven. Deze kan namelijk zeer snel opwarmen, maar kan ook worden gebruikt als sterilisator. Dat is erg prettig. Daarnaast kun je ook ontdooien en bovendien kun je dankzij het beeldschermpje kijken hoelang het opwarmen nog duurt.

Koalaa flessenwarmer

Opwarmen, ontdooien, steriliseren én babyhapjes opwarmen kan allemaal dankzij de flessenwarmer van Koalaa. Bovendien is deze flessenwarmer geschikt voor alle soorten flesjes, dankzij het ruime design. Je kunt er ook voor kiezen om zelfs twee flesjes klaar te maken of te steriliseren.

Dr. Brown’s flessenwarmer

Dankzij Dr. Brown’s flessenwarmer wordt er werk uit handen genomen. Dit apparaat zal namelijk flesjes opwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om de flesjes te steriliseren. Dit gebeurt allemaal op een veilige, maar simpele manier. 

Veelgestelde vragen

Wat is een flessenwarmer?

Een flessenwarmer is een apparaat die de flesjes melk geleidelijk opwarmen op de juiste temperatuur. Bovendien kunnen de meeste flessenwarmers ook ontdooien en steriliseren.

Wat is het voordeel van een flessenwarmer?

Dankzij een flessenwarmer zorg je ervoor dat de melk op een veilige manier wordt verwarmd, zonder dat het te heet wordt voor jouw baby. Met een magnetron of met een steelpannetje lukt dat namelijk niet altijd.

Waar moet ik op letten als ik een flessenwarmer wil aanschaffen?

Allereerst moet de flessenwarmer natuurlijk op een veilige manier de melk verwarmen. Ook kun je kijken of de flessenwarmer kan steriliseren of ontdooien. Daarnaast moet je natuurlijk kijken of de babyflesjes wel geschikt zijn voor de flessenwarmer.

Bekijk hieronder de volledige top-5 flessenwarmers