Een boxkleed is een fijn product om in huis te halen. Een boxkleed is namelijk een lekker zacht kleed voor in de box, waar jouw kindje heerlijk op kan slapen en spelen. Wil jij weten welke boxkleden het beste naar voren komen? Wij hebben er hieronder vijf voor je op een rij gezet.

Lijst met vijf beste boxkleden

Jollein boxkleed

Het boxkleed van Jollein is geplastificeerd. Dat is erg handig, want zo glijdt jouw kind niet uit wanneer hij of zij aan het spelen is op het kleed. Bovendien heeft het kleed een zachte vulling, en daarnaast is het makkelijk schoon te houden. 

Meyco boxkleed

Het boxkleed van Meyco is gemaakt van katoen. Dat betekent maar een ding: een fijn boxkleed waar jouw kindje zich urenlang op kan vermaken. Bovendien heeft het boxkleed de standaardmaat van een doorsnee box. Ook heeft het boxkleed een zachte vulling.

Little Dutch boxkleed

Jouw kind zal zich gegarandeerd vermaken met het boxkleed van Little Dutch. Er zitten namelijk veel speeltjes verbonden aan het kleed. Zo heeft het kleed een schelp, een stoffen krab en meerdere vissen. Jouw kindje kan zich helemaal wanen in de onderwaterwereld dankzij dit boxkleed!

MamaLoes boxkleed

Een mooi boxkleed, dat is die van MamaLoes. Het heeft namelijk een marmerprint, waardoor het zeker op iedere kamer goed zal staan. Maar daar blijft het niet alleen bij. Zo heeft het boxkleed een fijne stof, het is namelijk gemaakt van honderd procent katoen. De vulling is gemaakt van honderd procent polyester.

Cabino boxkleed

Wanneer je het boxkleed van Cabino aanschaft, krijg je er een matras bij. Zo kan jouw kindje meteen slapen in de box, of urenlang spelen. Het kleed heeft een zachte vulling. Daarnaast heeft ook dit kleed de standaardmaat, en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een boxkleed?

Een boxkleed is een fijn en zacht kleed waar jouw kind op kan spelen en slapen. Ook kun je een boxkleed op de vloer leggen, zodat jouw kind op een fijne ondergrond kan spelen.

Waar moet je op letten als je een boxkleed wil aanschaffen?

Allereerst moet het boxkleed in de box passen. Daarnaast kun je kijken naar het materiaal waarvan het kleed is gemaakt, en van welke vulling het kleed is voorzien. Het boxkleed moet natuurlijk comfortabel zijn voor jouw kind.

Wat is de standaardmaat van een boxkleed?

De meest gangbare maat van een boxkleed is 80 bij 100 centimeter. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 boxkleden