Wanneer jouw kleine de eerste stapjes begint te zetten is dat een memorabel moment. Wel is het belangrijk dat de voeten van jouw kind goed worden beschermd. Hiervoor zijn babyschoenen van groot belang. Daarom zetten wij hieronder de vijf beste babyschoenen voor je op een rij.

Lijst met vijf beste babyschoenen

Completebabyuitzet babyschoenen

De babyschoenen van Completebabyuitzet zijn ideaal. Deze schoenen zijn namelijk een soort sokjes die voorzien zijn van een antislipzool. Dankzij deze zool lijkt het net alsof je op blote voeten loopt. Daarnaast zijn de schoenen ademend, veilig en zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid.

Adidas babyschoenen

Voor een stoere look komen de babyschoenen van Adidas goed van pas. Maar naast het stoere uiterlijk zijn de schoentjes ook erg fijn voor de baby. De schoen heeft namelijk een elastische veter waardoor het aan- en uittrekken soepel verloopt. Ook is de zool erg flexibel.

States&Klein babyschoenen

De babyschoenen van States&Klein zijn allemaal voorzien van een leuke print. Zo kun je kiezen uit luipaard, zebra en tijger. De schoentjes zijn gemaakt van soepel leer en aan de onderkant is de zool voorzien van anti-slip. 

Attipas babyschoenen

Fijne schoenen die je ook kunt gebruiken als slofjes zijn die van Attipas. Deze schoenen zijn voorzien van een streepjesprint, waardoor de schoentjes vrolijkheid uitstralen. De zooltjes hebben een ademende werking, maar houden de voeten alsnog warm. Het lijkt misschien alsof deze schoenen een grote neus hebben, maar dat is omdat de tenen zo vrij kunnen bewegen.

Lodger babyschoenen

De babyschoenen van Lodger zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van leer en aan de binnenkant voorzien van een fleecevoering. De onderkant is anti-slip. Doordat de schoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting, zal het kind niet gauw de schoentjes uittrappen. 

Veelgestelde vragen

Wat voor maat schoenen heeft een baby?

Je kunt de voeten van jouw baby opmeten om erachter te komen welke maat het heeft. Zo hoort bijvoorbeeld 9,5 centimeter bij maat 16. Maat 14 is de kleinste schoenmaat.

Wanneer moet mijn kind voor het eerst schoentjes aan?

Als jouw kind stappen begint te zetten en leert lopen, is dat het moment om schoenen aan te schaffen. 

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van babyschoenen?

Allereerst moet de schoen natuurlijk om de voet van jouw kind passen. Daarnaast kun je kijken naar de eigenschappen van de schoen, bijvoorbeeld een anti-slipzool, de voering en met welk materiaal de schoen is gemaakt.

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyschoenen