Om jouw kleine te beschermen tegen muggen kun je een klamboe boven het ledikantje bevestigen. Maar naast dat het beschermt tegen deze vervelende insecten, geeft een klamboe jouw baby ook een geborgen gevoel. Hieronder zetten wij de vijf beste babyklamboes voor je op een rij.

Lijst met vijf beste babyklamboes

Jollein babyklamboe

Een geliefde babyklamboe onder veel ouders is de klamboe van Jollein. De klamboe zal in een klap de babykamer gezellig maken, maar naast dat is het ook een fijne klamboe. Deze is namelijk gemaakt van polyester en katoen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een klamboe te vinden die bij de babykamer past. De klamboe is 2,45 meter lang.

Eazy Living babyklamboe

Een fleurige babyklamboe: dat is die van Eazy Living. Deze klamboe is namelijk in een roze kleur gemaakt met strikjes en zilveren sterretjes. Hierdoor wordt de babykamer omgetoverd tot een sprookje! De klamboe is gemaakt van transparante voile. De klamboe is 2,5 meter lang en heeft een diameter van zestig centimeter.

Meyco babyklamboe

De babyklamboe van Meyco is een echte musthave in de babykamer. Het kamertje ziet er meteen knus uit, maar het weerhoudt jouw baby ook van muggenbeten. Ook deze klamboe is gemaakt van polyester en katoen, waardoor je de klamboe uit kunt wassen met de hand. De klamboe is 2,4 meter lang.

€39,95
Tijdelijk niet op voorraad

LilyLou babyklamboe

De babyklamboe van LilyLou zal soepel vallen over het bedje van jouw baby. De klamboe is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en is ook gemaakt van polyester en katoen. Ook deze mag je uitwassen met de hand met lauwwarm water. De klamboe is 2,45 meter lang.

UB-STORE babyklamboe

Is jouw kleine dol op lichtjes? Dan is de babyklamboe van UB-STORE perfect! In deze klamboe zitten namelijk allerlei glow-in-the-dark sterretjes verwerkt. De sterren zitten vastgelijmd aan de klamboe en zullen er niet van af vallen. Bovendien is de klamboe gemaakt van duurzaam polyester. De klamboe is 2,3 meter lang.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een babyklamboe bevestigen?

Vaak kun je een babyklamboe bevestigen aan het plafond, omdat de meeste klamboes zijn voorzien van een haak. Je kunt er ook voor kiezen om een piekstok aan te schaffen, zodat je niet hoeft te boren in het plafond.

Waar moet ik op letten als ik een babyklamboe aanschaf?

Allereerst moet de babyklamboe veilig zijn voor jouw baby. Let daarbij op de hoogte en het materiaal van de klamboe. Ook kun je kijken of je de klamboe mag uitwassen en je hoe deze moet bevestigen.

Kan ik een babyklamboe uitwassen?

De meeste babyklamboes mogen uitgewassen worden met de hand, maar kijk altijd eerst naar de wasvoorschriften. 

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyklamboes