Een babybox is dé plek waar jouw kleine zich uren kan vermaken. Een babybox is namelijk bedoeld om jouw kind erin te laten spelen. Ook is de babybox een fijne plek voor een middagdutje. Je kunt de babybox in de woonkamer zetten, zodat jouw kindje zich hier kan vermaken terwijl jij even jouw handen vrij hebt. Hieronder zetten wij de vijf beste babyboxen voor je op een rij.

Lijst met vijf beste babyboxen

Cabino babybox

Een babybox is handig, maar moet geen sta-in-de-weg worden. Gelukkig is de babybox van Cabino dat niet. Deze kun je namelijk inklappen tot een klein pakketje. Bovendien heeft deze babybox een verstelbare bodem en heeft het wieltjes aan de onderkant. Zo kun je de box makkelijk verplaatsen.

Dendardev babybox

De babybox van Dendardev wordt de nieuwe speelhoek van jouw kleine. Bovendien is deze box aan alle kanten veilig. Het is afgewerkt met neopreen schuimrubber waardoor de aluminium buizen zacht aanvoelen, de hoeken van de box zijn beveiligd en daarnaast is de box voorzien van Oxford-doek en sterk gaas. Daarnaast heeft de box aan de onderkant vier zuignappen zodat de box niet verschuift.

Tectake babybox

De babybox van Tectake kun je niet alleen in huis gebruiken, maar ook op een vakantiebestemming. Je kunt de babybox namelijk heel eenvoudig inklappen. Daarnaast is de bodem zacht, waardoor de box eventueel gebruikt kan worden als reisbedje. De ideale box voor op reis!

Diversicus babybox

Laat jouw kind lange tijd genieten van de babybox van Diversicus. In deze box kan jouw kind namelijk slapen, maar ook spelen. Zo heeft de box een voetbaldoeltje en een basketbaldoel. Vul de box met ballen en laat jouw kind zo veel mogelijk doelpunten zien te scoren. 

Childhome babybox

Een stevige babybox, dat is die van Childhome. De babybox is namelijk gemaakt van massief beukenhout. Bovendien kun je de bodem van de box heel eenvoudig verstellen. De box heeft drie verschillende hoogtes. Daarnaast heeft de box wieltjes aan de onderkant, waardoor het verplaatsen van de box zo gepiept is.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een babybox?

Dankzij een babybox heeft jouw baby een veilig plekje in de woonkamer. Je kunt jouw baby hier inleggen zodat jouw kind kan slapen of spelen, terwijl jij jouw handen even vrij hebt. Bovendien kan een baby zo leren hoe hij of zij zich moet bewegen.

Wat is de beste plek in huis voor een babybox?

De babybox moet niet op de tocht staan, maar ook niet naast de verwarming. Bovendien is het belangrijk om de box niet in de buurt van planten of gordijnen te zetten. Een hoek in de woonkamer is een perfecte plek voor de box. Hier voelt een kind zich veilig.

Wat is het verschil tussen een spijlbox en een netbox?

Een spijlbox is een box met spijlen aan de zijkant, en een netbox heeft een soort gaas aan de zijkant. Let erop dat bij een spijlbox de afstand tussen de spijlen 4,5 tot 6,5 moet zijn, en bij een netbox de maaswijdte maximaal 0,7 centimeter.

Bekijk hieronder de volledige top-5 babyboxen