Beste buggy's

Ben je opzoek naar een goede buggy van hoge kwaliteit? Dan ben je hier op het goede adres. Het is belangrijk dat kinderen veel buiten komen. Op het moment dat ze zelf nog niet goed te been zijn of als je langere afstanden gaat wandelen zijn buggy’s natuurlijk ontzettend handig. Of je nou even buiten een blok om gaat of je gaat een dag naar de dierentuin, buggy’s zijn altijd ontzettend handig.

Lijst met de top vijf beste buggy’s

Hamilton Buggy

Het merk ‘Hamilton’ heeft buggy’s van hoge kwaliteit. De kinderwagen is erg luxe en heeft alles wat je nodig hebt. Zo zit de wagen erg comfortabel. Je kan de rugleuning en de voetensteun verstellen. Hij heeft hij ook nog een zonneschermpje. Dit scherm kan ook gebruikt worden als het regent. Daarnaast zit onderaan de buggy nog een handig vak waar je spullen in kan doen. Denk hierbij aan eten, drinken of andere spullen. Verder is hij gemakkelijk te bewegen en zit er een hele handig voetrem op.

Hauck Buggy

De buggy van Hauck is ontzettend veilig. Het zitvlak zit erg comfortabel. Om het extra veilig te maken zit het kindje vast achter de gordeltjes en er zit nog een soort stang voor zodat je er niet uit kan vallen. Onderaan zit een vak waar je spullen in kan opbergen. Nog een handig extraatje zijn de bekerhouders die bovenin de buggy zitten. De kinderwagen kan ook overal mee naar toe want je kan hem opvouwen. De rugsteun kan versteld worden zodat je kind kan liggen.

Maxi-Cosi Buggy

Het merk Maxi-Cosi staat niet alleen bekend om de maxi-cosi maar ook om zijn buggy’s. Het handige aan deze kinderwagen is dat hij heel gemakkelijk opgevouwen kan worden. Op deze manier kan je hem overal mee naar toe nemen. Daarnaast zit hij ontzettend lekker en is hij ook nog eens veilig! Wederom zit onderaan de buggy een vak voor extra spullen. Perfect voor een dagje uit! Bij de buggy zit ook nog een regenhoes, dit is natuurlijk ontzettend handig. Naast de regenhoes zit er ook een zonnekap bij.

Quinny Buggy

De kinderwagen van Quinny is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Uiteraard gaat het niet om de kleur maar om de veiligheid, maar is deze buggy van Quinny ontzettend veilig. Naast dat hij veilig is, kan je hem ook nog eens jaren gebruiken. De kinderwagen is namelijk op veel verschillende manieren verstelbaar. Zo groeit de buggy met je kind mee en hoef je niet telkens een nieuwe te kopen. Het zitje zit ontzettend lekker en onder het zitje zit een vak voor overige spullen.

Lionelo Buggy

De buggy van Lionel is donkergroen van kleur en heeft een hele mooie uitstraling. Iets wat nog belangrijker is aan deze buggy, is dat hij van erg goede kwaliteit is. De ondergrond is erg zacht en comfortabel. Dit komt door de duurzame schuim die er in zit. Verder heeft de buggy net als de andere kinderwagens een vak onderin en handige functies zoals een voetrem.

Veelgestelde vragen

Wat kan een verstelbare buggy?

Een verstelbare buggy kan versteld worden zodat hij of met je kind mee groeit of zodat je kind op verschillende manieren kan zitten. Zo zijn vaak de rug en voetsteun verstelbaar.

Kan een buggy in de auto?

De meeste buggy’s kan heel erg gemakkelijk opvouwen. Als ze opgevouwen zijn, zijn ze klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Kunnen baby’s in een buggy?

Kinderen die in een buggy zitten moeten wel zelfstandig kunnen zitten. Daarom word het afgeraden om jonge baby’s in een buggy te zetten.

Gehele top 5 beste buggy’s